frukost ute


Det är fint att äta frukost utomhus. Känns som sommarlov! Jag åt knäckebröd och något ihopkok med blåbär i. Smoothie kanske man kallar det, men vad vet jag. Sedan fick jag gå omkring med lila/grå läppar halva dagen. Värt! Sedan kom jag på att det troligtvis varit en hel del fågelbajs på den där bron. Så nu kommer jag förmodligen bli sjuk. Värt #2!

våren är vår (kanske/nästan/möjligtvis/egentligen inte)






Hade en trevlig eftermiddag med Amelia och Rebecka häromdagen. Åt ute för första gången i år (om man inte räknar med korv i skidbacken dvs). Nu har våren nästan kommit till Jämtland också. Tjoho

jag glömde bort vad jag skulle säga





Idag är det lördag, och det firar jag genom att visa upp några bilder på Emma. Fintfint.

Jo, jag tänkte på en sak. Men nu har jag glömt bort det.

jag vill fotografera dig (med ditt tillstånd alltså)




Emma får som vanligt vara modell....

Små barn! Studenten närmar sig. Jag kommer fota studentporträtt framöver (förslagsvis när snön försvunnit) för en billig peng. Är ni intresserade är det bara att skicka ett mail eller en kommentera (eller kanske till och med prata med mig i verkligheten, fantastiskt vad man kan göra nuförtiden). Jag kommer nog tjata en del om det framöver!

i brist på annat


"Do not pity the dead, Harry, pity the living. Above all, pity those who live without love. By returning you may ensure that fewer souls are maimed and fewer families are torn apart. If that seems to you a worthy goal, then we say goodbye for the present." - Albus Dumbledore

ska de va så ska de va

Tack D50 för dessa år, och välkommen 5D Mark II. Min första uppgradering av fotoutrustningen sedan 2007. Så det var minst sagt på tiden att det blev av. Och ordentligt ska det också vara, ingen fjantuppgradering, inte.

Så... Jag är kanske den lyckligaste människan på jorden nu.

får mufsan


Får får får får får får får Mufsan!

det finns godare saker att äta än senapssill




Jag letade länge efter någon passande text till dessa bilder, då jag inte kände att jag själv hade något intelligent att säga (one does not simply upload stuff without a clever text). Något fyndigt citat om senap, till exempel. Eller sill. Eller varför inte senapssill? Men jag hittade inget som var klyftigt nog. Senapssill är inte heller gott. Däremot måste jag klippa min lugg. Jag ser nämligen ingenting nuförtiden.

ingen ursäkt



Emma för ett par månader sedan. På donken, som vanligt. Tror inte jag har lagt upp den här förut. Om jag mot all förmodan gjort det, ber jag inte om ursäkt.

Kottens kafferep är ett sällskap bildat av Katarina Hedman hösten 2011. Vi samlas närhelst det passar för att dricka earl grey och samtidigt diskutera och analysera filmmusik, foto, vårt kulturarvs bevarande samt grönheter när, hur och var.
Sällskapet har för närvarande en medlem och präglas starkt av obotlig sarkasm, avvisande av schampo och en ovilja att lyssna på musik som innefattar text. Varmt välkommen.
RSS 2.0