tillskott


Kottens kafferep har idag det stora nöjet att tillkännage det nyaste tillskottet i sällskapet, nämligen Robin Paulonen! Robin, med sitt brinnande intresse för te, manchesterbyxor och Fogelström passar i Kottens kafferep som handen i handsken. Robin är en nybliven norrköpingsbo med en fin blogg som alla bör läsa.

böcker jag kan vill och bör läsa



Jag har en lång lista på min dator. Listan (eller snarare word-dokumentet) heter "Böcker jag kan, vill och bör läsa". På den listan skriver jag, bevisligen, ner böcker jag kan vill och bör läsa. Listan är en aning kort ännu, så jag skulle vilja vädja till de fem personer som läser min blogg att tipsa mig om lite bra böcker. Nu.

David & Maria



















































För ett par månader sedan fotograferade jag mitt första bröllop, och här är en del av bilderna! Det var så kul, och absolut något jag kan tänka mig att göra igen (hint hint). Det tog ett tag att få upp bilderna här, men bättre sent än aldrig.

Kottens kafferep är ett sällskap bildat av Katarina Hedman hösten 2011. Vi samlas närhelst det passar för att dricka earl grey och samtidigt diskutera och analysera filmmusik, foto, vårt kulturarvs bevarande samt grönheter när, hur och var.
Sällskapet har för närvarande en medlem och präglas starkt av obotlig sarkasm, avvisande av schampo och en ovilja att lyssna på musik som innefattar text. Varmt välkommen.
RSS 2.0